Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"španělského dispečera" :-)))) to byl povedený hoax pro konspirátory

1 0
možnosti

Kdyby Rusové měli něco v ruce, už by to ukázali, ale oni nic nemají.

1 0
možnosti

Takže k důkazům - zatím nejsilnější podporující tvrzení, že stříleli separatisté, jsou podle mě tyhle dva:

- britským novinářům z Guardianu se podařilo získat svědectví lidí z města Torez ovládaného povstalci, kteří potvrdili že před katastrofou městem projel nosič raket Buk.

http://www.theguardian.com/world/2014/jul/22/ukraine-sightings-missile-launcher-mh17

- jiný brit, Justin Bronk ze zpravodajské komunity, zveřejnil fotku kokpitu z místa dopadu --- z typických otvorů v plášti kokpitu vyvozuje, že se jednalo o zásah raketou sa-11, a že ta se k letadlu přiblížila víceméně čelně.

------------------------- Dohromady to dává rozumu srozumitelný obraz - střílelo se z povstaleckých území PROTI směru letu letadla a trosky setrvačností dopadly poblíž místa odkud se střílelo - v řádu několika desítek kilometrů max.

1 0
možnosti

Dočetl jsem to do fáze - jednoznačná lež. Mám rád lidi, kteří uvažují a  to autor asi nebude. Nikdo z nás neví, jak to bylo, takže slov o jednoznačné lži bych se vyhnul. Možná bych pospal, co tvrdí jedna strana a co ta druhá, ale nikdy bych se nedopustil tvrzení - jednoznačná lež, já tam nebyl a pan autor asi taky ne. Jestli to v další fázi článku nějak vysvětluje, tak se omlouvám, ale já fakt neměl sílu to číst dál.  Nashledanou.

3 0
možnosti

Je fakt, že by už Američané měli ukázat aspoň něco, protože jejich prohlášení byla velmi silná a sebevědomá.................. Jenže to vypadá, že kromě silných řečí a neschopnosti, nemají nic.

.....................................................................................

Musím říct, že se začínám bát, skutečně bát --- jestli se ukáže, že malajský Boeing sestřelila Ukrajina, tak máme všichni problém, jaký Evropu nepotkal sedmdesát let.

4 0
možnosti

A pane Krausi nemáte nějaké nové informace o těch odoperovaných orgánech z toho jezera plného mrtvol? Tam už by to chtělo tu pravdu ukázat!

Tady bude nutno si ještě počkat a nefabulovat!

3 0
možnosti

Španělská strana potvrdila, že žádný takový španělský dispečer neexistuje. Howgh.

2 0
možnosti

J70a25n 61K93r84a90u60s

22. 7. 2014 18:30

Jaká španělská strana? Má španělská strana přehled o všech svých občanech, co jich ve světě je?

5 2
možnosti

Uz jsem to psal pod jinym clankem a dovoluji si to zopakovat i zde: Nez budete kohokoliv soudit, podivejte se na celou tu tiskovku: http://youtu.be/4bNPInuSqfs a projdete dalsi zdroje (zejmena mimo cesky internet). Pak si teprve udelejte svuj nazor a nenechte si vnucovat jiny. Uvidite sami, k cemu dospejete.

3 0
možnosti

Samozrejme myslim TK ruskeho MO, ktera jde celkem do detailu (nehodnotim, zda pravdivych ci nikoliv).

3 0
možnosti
Foto

Autore, tedy ten váš nadpis „Tady se ukáže pravda!“ se ve vašem blogu změnil díky vašemu nasazení a vaší jasnozřivosti k „Tady je (moje jediná) pravda!“

3 0
možnosti

Pupík má vždycky pravdu.....;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik