Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF(

Ještě bych se rád vrátil na úplný začátek, měl bych několik základních otázek, proč byla tak rychle přijata hypotéza o sestřelení letadla? Existuje alespoň jeden jediný důvod se zatím nedomnívat, že příčinou havárie mohla být i třeba bomba v letadle načasovaná tak, aby vybuchla ve vhodném čase a místě umožňujícím zastřít skutečnou příčinu? Jedna z variant vysvětlující záhadné zmizení malajzijského letadla před 5 měsíci byla i možná sebevražda některého z pilotů, ale nikde nebyla ani zmínka o tom, že letadlo mohlo být i třeba sestřeleno, uneseno, prostě nic, neví se absolutně nic. Proč si nikdo nepoložil otázku, jestli zde nejsou ještě další vysvětlení, jestli zde není nějaké spojení?

Připadá mi, že o skutečnou pravdu stojí jen ten nevinný, ale ať už je to kdokoliv, je v menšině a propagandistické lži těch ostatních zatím konají svoji práci.

Mimo jiné je hlavním náboženstvím v Malajsii Islám (http://cs.wikipedia.org/wiki/Malajsie), zmiňuji to také i proto, že někteří zdejší  bloggeři ve svých příspěvcích považovali Malajsii za křesťanskou.

1 1
možnosti
PH

P92a47v27e38l 22H72e32k

18. 7. 2014 21:57

Slušný, karma.

1 0
možnosti
JN

S požárem bych si hlavu nelámal. Pokud raketa letí 4000km/h je rychlejší než mnohé kulky a její střepiny či samotný výbuch lehce zažehne palivo v krídlech, v tomto případě je to jistota že se muselo vznítit. Další větší požár mohl být uhašen složením vzduchu v dané výšce a pádem.;-)

0 0
možnosti
JK

J20a18n 11K72r85a46u70s

18. 7. 2014 15:28

Ne, letadlo explodovalo až na zemi, jak je vidět na videích.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik