Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Protiletadlová raketová střelnice není na východ, ale na sever od Astrachaně, vesnice se jmenuje Ašuluk a od ní je to východně cca dalších 50 km směrem do pouště.

Znám to tam velmi důvěrně - na Bojových ostrých střelbách jsem byl 14x:-)

0 0
možnosti

Melo to jako reakce na příspěvek pana Bittnera:

"Karma. A hned jsem si vybavil prostor na východ Astracháně v letech 88-89. Ale obávám se že pravda tady nikoho nezajímá, podstatné je nasadit psí hlavu a zatáhnout Rusko do akce. Kdo chce psa jíst, vždycky si hůlky najde, nebo tak nějak to je...."

0 0
možnosti

A on je nějaký problém dodat k ukořistěnému BUKu kvalifikovanou obsluhu, když je kousek za hranicemi nepřeberné množství všelijakých odborníků ? :-P

0 0
možnosti

co když i oni sloužili u BUK/KUBu?

0 0
možnosti

Ok. Jste od fochu, tak se zeptám. Stačí u poloaktivni radarem řízené střely namířit radar na letadlo a odpálit?

0 0
možnosti

Dobrý, vidím že teda media mají pravdu. Tušil jsem , že opilí mužík tu raketu ani nenabije. Těď jen ty zatracený odposlechy o přítomnosti odborníků z Ruska nějak zprovodit ze světa. :-)

1 0
možnosti

Představuji si, jak se Ivan u separatistů podívá na oblohu a ve výšce deseti kilometrů orlím zrakem jasně identifikuje nepřátelský bombardér, který z výšky deseti kilometrů nebezpečně ohrožuje jeho kulometní hnízdo. Předá informaci systému hlásek a z velitelství přijde příkaz sestřelit sakramentsky hnusné imperialistické cíl. Borci naběhnou a pohodlně sestřelí diverzanta ve výšce 10 km první raketou.

Autorovi karma.

2 0
možnosti

P26a40v47e70l 64L48y17k82o

21. 7. 2014 12:57

Takhle nejak to vypada, pokud se ten system prevazi? https://www.youtube.com/watch?v=VtVjOe1adgI#t=112

0 0
možnosti

Tak jestli to sundali na první ránu a nebyli předtím 2 měsíce ve stepi na cvičných střelbách, tak je to přímo zázrak. I kdyby sehnali osádku, která spolu makala dva roky na vojně a byla sehraná, tak by jí hodně dlouho trvalo, než by se dostala do formy. Mě jen vadí, že už tři dny očuchávám a prohlížím zveřejněné fotky trosek a něco mi na tom pořád smrdí. Nikde žádná střepina. Buď je hlavice neměla a smetla letoun pozitivní energií, nebo zaúřadovalo něco úplně jiného. Ze záznamů pádu nevyplývá ani to, že by hlavice bouchla až po nárazu do letounu. To by vypadalo ó velmi jinak. Ze všech spekulací dávám tu o sestřelu letounu pozemní PLŘS až na poslední místo, bez ohledu na to, kdo ji odpálil. Pokud by tam návštěvníci z řad OBSE na troskách stopy po střepinách našli, už by byl detailními fotografiemi zaplaven internet (ono by stačilo, kdyby je našli somráci z okolních vesnic).

3 0
možnosti

Z58d31e31n15a 19K16o91č80í

21. 7. 2014 17:20

Takže nezbývá než vymyslet jinou variantu jak to ti separáti udělali ?

Něco se jim přeci musí přišít !!!!!!

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS